Göra om inne i lägenheten

Göra om inne i lägenheten  

Hemma hos dig är det du som bestämmer och du har möjligheter att skapa ett personligt och trivsamt hem.

Vill du måla eller tapetsera går det bra att antigen göra det själv, förutsatt att det sker på ett fackmannamässigt sätt, eller ta hjälp av en hantverkare.

All renovering ska ske fackmannamässigt

Väljer du att renovera på egen hand, oavsett vad du gör, får du tänka på att allt ska göras fackmannamässigt annars riskerar du att bli ersättningsskyldig den dagen du flyttar ut. Byter du ut inredning så som dörrar eller skåpsluckor ska dessa sparas på ett säkert ställe och återmonteras till nästa hyresgäst.

Tillstånd krävs för renoveringar och ombyggnationer

Vid alla renoveringar och ombyggnationer behövs ett godkännande och skriftligt intyg från oss. Kontakta oss alltid innan du påbörjar förbättringsarbeten och ombyggnationer.

Tips för att skilja av ett rum

Det finns många fina rumsavdelare att köpa och du kan även använda en bokhylla för att skapa ett rum i rummet. Se till att förankra tunga bokhyllor så att de inte riskerar att rasa.

Tips för att undvika hål i tapeten

För att göra ett näst intill osynligt hål i tapeten kan du skära ett kryss och vika upp flikarna innan du börjar borra. När du inte längre använder hålet, tar du bort skruven, försiktigt spacklar igen hålet och viker tillbaka tapetflikarna.

Image