Autogiro

Autogiro  

Autogiro är ett enkelt sätt för dig som hyresgäst att betala hyran. Genom autogiro kommer dina betalningar till oss att ske automatiskt. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto.

I god tid före betalningsdag får du en hyresavi med besked om hur mycket som kommer dras från ditt bankkonto. Inga pengar dras från ditt konto utan att du vet om det Du har dessutom möjlighet att stoppa betalningar om något inte stämmer.

När du är ansluten till Autogirot behöver du inte oroa dig för att missa någon betalning. Vi ser till att betalningen alltid görs på rätt dag. Du behöver inte hantera varje enskild betalning i en app eller via blankett.

För att komma igång behöver du skicka e-post till oss på ekonomi@vikenpark.se så hjälper vi till att lägga upp tjänsten. Det kostar inget extra.​ Vi behöver då få information om vilket kontonummer det ska dras ifrån (samt clearingnummer), vem som är kontoinnehavaren och vilken dag i månaden autogirot ska dras. Du som anmäler dig till Autogiro måste stå på hyreskontraktet. Kan du inte maila så kan du fylla i den här blanketten istället.

Sedan tar vi hand om resten, månad efter månad så länge du själv vill. Om hyran förändras får du en avi där du kan se din nya hyra. Betalningen sker dock automatiskt precis som vanligt.

Image