Om företaget

industriv5_480

Viken Park är en privat fastighetsförvaltare. Vi grundades redan 1967 och vi vill erbjuda ett varierat utbud av lägenheter i Motala, Vadstena och Skänninge.

Viken Park erbjuder lägenheter och lokaler till hyresgäster som är har sitt boende som sitt intresse.

Vi vill ha delaktiga hyresgäster som tillsammans med oss skapar en attraktiv boendemiljö. Vår ambition är också att vara en förebild för andra fastighetsförvaltare. Det är en målsättning som naturligtvis ställer höga krav på oss och som kräver att vi ständigt jobbar med förbättringar.

Standard, skick och ålder varierar mycket på våra lägenheter men vi vill bidra till en positiv utveckling av både lägenheter och närområdet så att det upplevs rent, snyggt och tryggt. 

Vi har fastigheter i Motala, Vadstena och Skänninge med totalt ca 200 lägenheter. Vi har något som passar alla! Hos oss har ni nära till det som är viktigt för att få vardagen att fungera; arbete, skolor, dagis, natur och bra kommunikationer.

På Viken Park arbetar vi alla efter samma gemensamma värdegrund. I den ingår att vi ska vara öppna och engagerade. Det ska påverka och avspegla sig i allt vi gör, både i stort och i smått, så att vi uppfattas som kundorienterade, proaktiva, ansvarsfulla och utvecklande.